Meest voorkomende vragen en antwoorden

Nee, in pricipe leveren we de website compleet met de door u aangeleverde teksten. Natuurlijk kan je zelf de teksten later zelf wijzigen. 

Wij kunnen foto’s aandragen voor de website. Het is natuurlijk ook mogelijk zelf foto’s aan te leveren voor der website. Foto’s gedownload van het web kunnen we helaas niet gebruiken, die afbeeldingen kunnen auteursrechtelijk beschermd zijn. Onze foto’s kopen wij en zijn dus te gebruiken op de websites

Wellicht heeft u het al gezien aan het uiterlijk, Google Chrome is druk bezig om een nieuwe versie “uit te rollen”. De nieuwe styling is niet het enige wat gewijzigd is. Chrome gaat namelijk meer opvallend waarschuwen als een website niet voorzien is van een SSL certificaat. Bezoekers van uw website zullen uw website sneller verlaten als er een melding komt dat die onveilig is. Bovendien is een SSL verplicht gesteld door de AVG privacy wetgeving van mei 2018.
Al onze sites zijn voorzien van een SSL-certificaat.

Tegen een geringe vergoeding kunnen we de site beschermen tegen malware. U site wordt dan regelmatig getest op malware en u krijgt elke week een email met de resultaten van de malwarescans

Wij maken maandelijks een backup van je website, dus mocht er overhoops een probleem ontstaan op je website kunnen we deze terugzetten naar een oudere opgeslagen versie.

Maak je veel wijzigingen of heb je een webshop is het aan te raden automatisch dagelijkse backups aan te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Al onze sites worden in principe gehost bij SITEGROUND.Hun uptime-prestaties waren altijd indrukwekkend met gegevens die teruggaan tot 2014, waarbij SiteGround consequent ten minste 99.99% uptime heeft bereikt. Kort gezegd, als u op SiteGround bent, zult u waarschijnlijk niet snel downtime ondervinden.

In principe leveren we de eerste versie van de website in 2 weken op.Heeft u een zeer uitgebreide is deze periode natuurlijk langer. Neem gerust contact met ons op voor meer info over de levertijd .

Ja, wij kunnen ook overweg met een eigen ontwerp. We stellen daarvoor een aparte offerte op omdat wij het ontwerp moeten omzetten naar templates. Wil je weten wat je ontwerp zou kosten? Neem dan contact met ons op.

Websites van MDWebidee zijn veilig en ingericht om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dat betekent dat wij al zoveel mogelijk hebben gedaan om je website technisch AVG-proof te maken. Daarnaast biedt het websitepakket je de mogelijkheden om zelf maatregelen te nemen.

Nee hoor, Als je graag bij je provider wilt blijven kunnen we mogelijk  de website ook daar hosten. Wij kunnen ook regelen dat we overgaan naar onze privilige hostprovider.